torsdag 6 september 2012

Hinner knappt någe

Alltså vad allt går verkligen fort på dagarna nu! Jag hinner knappt sitta vid min egen datorn. I dag har vi haft ganska fullt upp hela dagen, matte, engelska men bäst av allt så slutade vi med att ha NB- Natur bruk så vi fick köra traktor och fyrhjuling och en liten avant. Började med att köra en John Deere 5080:a (tror jag det är) och körde runt lite för andra gången sedan körde jag fyrhjulingen för första gången också till sist så gnatade jag lite på läraren om att jag skulle få åka John Deere 7730 upp för vi hade slutat och jag hade hunnit köra den så jag ville i alla fall åka så då sa läraren att jag fick köra upp den till skolan i alla fall så då var jag stolt :D

Jag måste plugga matte för vi skulle ha hunnit klart en viss del tills i morgon, men jag får besök av min underbara kusin så får väl plugga till helgen i stället... Men jag har det super bra här på lilla Dille gård (fortfarande)



söndag 2 september 2012

Daglig uppdatering

Då bär det snart av tillbaka till lilla Dille Gård :) I morgon ska vi fjällvandra så håller på att packa lite i en stor fet väska... Hoppas jag får med mig allt blir så jobbigt om jag måste gå och bära på hur mycket som helst.
I dag så fick jag även fin besök av min bästa Marie!
Hon kom och frågade hur det gick i skolan och så, Trevligt! Men det blev inte långvarit hon skulle hem och ta ut hästarna. Så efter besöket åt jag upp min frukost och tog min cykel och cyklade ungefär 2km till en infart som går upp till en telfonmast. Uppför hela vägen ungefär 1,5-2km. Jag gick upp bara också gick/dansa ned, lyssnade på musik så fick lite damp emellan åt, i ösregnet!

Jag vet inte om jag var svettig eller blöt, jag har ju varit sjuk sedan tisdags så vill inte göra det värre med att springa upp för då lär jag ha tuppat av. Men börja bli ganska frisk nu så snart kan jag nog ut å springa utan att skylla på något ;P Jag hoppas fjällvandringen går bra. Mina bihålor gör ganska ont och tycker om att göra luftvägarna slemmiga så jag går och harklar mig hela tiden. Måste försöka hålla mig frisk! Får äta mycket nyttigt, är det c-vitamin som hjälper till mot immunförsvaret? Jag ska ha haft biologi i tre år men inte kommer jag ihåg något...