lördag 16 november 2013

Inspiration!

Har under tre timmar lärt mig otroligt mycket känns det som, dessutom har jag otroligt mycket inspiration just nu så det bara kryllar i kroppen. Har haft en otroligt bra dag! Tack alla som var delaktiga och gjorde detta möjligt :D

Även fast vi drog direkt efter kom vi inte hem fören klockan var över åtta, hade gärna stannat och snackat lite men har man hand om skolans hästar så har man. Önskar att det kunde vara en lika dan dag i morgon också!

fredag 15 november 2013

Helg!

Jag känner bara vad skönt det är med helg! Tänkte berätta lite vad som har hänt och vad som händer just nu i mitt "liv".

I går så red vi för första gången efter ca 4 veckor och det är för att vi har haft delen där vi håller på med longerings kapitlet, blev godkänd på praktiska och fick 28/33 på teoretiska vilket kanske inte är så bra. Hade jag fått 30 kanske jag hade varit nöjd ;) Men vi ska träna mer på det i vilket fall! Sedan så har vi fortsatt lite med knoppning och linda ben, det är alltid bra att träna för på hästskötarexamen finns det ingen tid för att träna. Ja i vilket fall hade vi markarbete, inge speciellt med det en svår och ganska jobbig övning för både häst och ryttare. I dag hade jag lite träningsvärk.
I dag så hade vi hoppträning för Tusse (Kristina Ekman) och jag är väl ganska nöjd ändå :) Jag var riktigt trött på slutet kan jag lova! Mina muskler bara skaka och det är ju på slutet det här med att hoppa alla övningar i ett, då var mina krafter slut så den sista delen gick väl inte så bra, men men! Det kan inte alltid gå bra.



I morgon åker jag på clinic för Jens Fredricson! Åker dit med Emmelinda, Tanja, Dagga och Elise vilket känns så gött! Han har sin premiär clinic under sin turné, vilket han startar med på Näset = jag får träffa Maggan och Maria Bäckström igen! Som jag bara längtar :D
Får förhoppningsvis mina stövlar i morgon också, tack! Det var på tiden nu har mina andra MH- stövlar pajat ;) Kanske inte riktigt det är bara dragkedjan som har hoppat av så ska sätta tillbaka den någon gång. Jag har även stalljour i helgen också vilket är skönt att ha!

Nästa helg kommer förhoppningsvis älskade Lina och hälsar på hela helgen här på Dille! <3 bli="" font="" riktigt="" roligt="" ska="" vilket="">


Helgen efter det åker vi till Globen! Shit vad jag längtar, har bara varit där en gång tidigare då jag var liten, så jag minns inte så jätte mycket. Våran lärare Camilla ska tävla i Globen också så vi kommer att finnas på plats och hejja på henne! Så roligt det ska bli!