fredag 28 september 2012

Bla,bla,bla

Hannah sa åt mig att  jag måste blogga så jag antar att jag måste göra det då! Men om vad? Finns inte så mycket intressant att skriva om eftersom jag inte har någon häst som jag har haft de andra åren jag har drivit bloggen. Jag hoppas Fariba har det bra, eller varför skulle hon inte? Hon är hos sin ägare som tar hand om henne verkligen, men såklart jag saknar henne lite i alla fall mest när jag kommer hem.



Vi får även rida (såklart) i ås och Theresa som vi ridit för den här veckan, är så grymt duktig!
Jag har tränings verk uta- helvete men det får de va! :)

Jag förbereder mig ännu en gång inför en helg här på gården, vi ska få en till elev i huset så det blir spännande! Även nästa vecka börjar alla 2:or och 3:or som vi inte hunnit träffat alla än, spännande efter 5 veckor själv på gården! I dag körde vi traktor fick köra 7730:n fast en annan med frontlastare och prövade då få på redskap och sedan skulle jag pröva att få på en bal med treudden och ja det var lättare sagt än gjort. Visst jag har kört ca 150 balar  i sommar med ett vanligt spjut men jag kan säga att det var då fan mycket svårare med en treudd. Jag är sämst helt enkelt, det är väl bara att öva kanske. Om ens det är någon mening.

Annars har dagen varit cool, fast trött... Fredagar är inte det bästa, somnade ett tag på matte lektionen. Men så kan det gå, jag insåg att jag har stalljour hela helgen + att jag tog Emmelindas morgon i dag så jag hade en tidig morgon och en sen kväll. Hästarna ska in klockan 17:00 så nu tror jag att jag ska sova tills dess ;)

Också saknar jag dom här mys hästarna och Marie såklart!