måndag 6 januari 2014

En mule jag saknar....


Ägnade slutet av denna kväll att kolla igenom mina bilder och kunde inte undvika att påminnas av finaste Pampas, minns hur helt underbar den gamla gubben var! De lugn och den tryggheten han gav är helt oförglömligt. Men efter 30 år med stadiga fötter på jorden fick han gå vidare, som alla gör någon gång.

söndag 5 januari 2014

Back To School

Dagarna går ganska fort måste jag säga! I morgon är det Måndag och på Tisdag börjar vi skolan igen. Jag har varit på Dille och haft jour sedan 27 December, det är skönt att hålla på med hästar det är terapi för mig så jag vet verkligen att jag vill hålla på med i framtiden!
Jag har inte suttit här helt ensam alla dagar utan jag har fått sällskap vissa dagar av olika människor bl.a. jag har varit hos plågsamma Malin också! En kväll så hann vi prata och prata om, ridning och rida, fika, bågskytte och om höns, typiskt dom som inte har något liv! Vi red ut i skogen och jag fick rida Malins fina Villo en nordsvensk som var jätte trevlig och det var jätte roligt att rida ut! Jag har ridit ut ca. två-tre gånger sedan jag lämnade tillbaka Fariba och jag märker vad jag saknar i livet. 
I Fredags kom min bästaste bästis Lina hit och även min mamma (hon blev en överraskning). Vi har tagithand om hästar, ätit mat tillsammans, kollat på filma, shoppat, kolla på bio (Hobbit 2) och bara varit tillsammans vilket har varit såklart roligt! Så Lina du får komma hit snart igen!
Jag ska nu sjunka in i mig själv igen och göra någon nytta! :)

Vi har även tagit farväl till våran Skrutt som nu har fått gått vidare <3 td="">

 Malin har ju fina grejer hon, också är hon mycket bättre att skjuta än mig... en så länge ;) Hon är svart och jag är brun, skillnad? Dock så sköt jag väl ganska bra när jag bara sköt på ett område ni ser, måste "bara" lära mig hur jag ska sikta för att komma bra till :-)

Knäpp....