lördag 22 september 2012

Hemma

Är hemma i helgen, vilket känns ganska skönt på sett och vis. Jag har väl mest längtat efter sängen, hehe, min på dille är/var så jävla hård att jag blev så spänd i ryggen vaknade en morgon med en liten låsning som gick tillbaka av sig själv så det hade jag tur med! Men Hannah och jag bytte sängar för hon tyckte min var skönare och jag tyckte hennes var skönare så nu hoppas jag på att sova bättre framöver i alla fall på lilla Dille :)

Kan ni gissa vilken som var hur go som helst i går när jag kom hem? Lova såklart! När jag låg i sängen kom mamma in med henne i rummet och la henne bredvid mig och hon stannade där hela natten. Hon är så rolig på det viset också att hon lägger sig så nära som möjligt. Samma sak när jag är ute och så är hon brukar hon oftast gå med mig!

I dag ska vi fira mig tydligen för jag är inte hemma när jag fyller år. Jag vaknade av att hunden väckte mig men tänkte somna om men kom på att det kan komma folk hit när som helst så lika bra att slänga upp sig ur sängen och börja göra någon nytta :P