lördag 12 oktober 2013

En sen höstdag

I dag har jag först och främst varit ute och sprungit en liten vända sedan sp har jag även varit och ridit Silja och promenerat med Gabriel. Silja var väl ändå helt ok att rida men kändes lite som "tillbaka på ruta ett" men började från marken där hon fick gå i öppna och slutna plus ryggning så hon satt under sig lite mer.
Red sedan bara ut skritt och trav, först runt en läggda och sedan red jag på en stor volt på en mindre läggda. Där jag satte fokus på att få henne och slappna av och komma igång med bakbena så hon jobbar mer med ryggen och slappnar av i halsen. Det var inget hårt pass men när hon börja slappna av så var jag nöjd :) sedan stretchade och masserade jag henne, vilket hon tyckte var skönt.
Med Gabriel så var para fokus på gå och stanna han är lite trotsig, naffsas gärna men han är ju bara 1 år och typ 8 månader tror jag? Så bara man sätter han på plats och är tydlig med vad man vill så går det bra :)



Let The Sun Rise

 Är hemma över helgen, svårt att säga om det är skönt eller inte. Hade gärna velat varit kvar på dille, men men. Jag har nu kommit hem och fått se min kära väst som kom förra veckan, kan säga att jag tycker verkligen om den! Värt pengarna. Det är fint väder här hemma, solen är uppe, himlen är blå, luften är fuktig men sval, gräset blött och löven på träden är nästen helt borta. Jag är verkligen en höstmänniska, nog med att jag är född på hösten men vädret är perfekt på hösten för min del :)

Ni kanske vill veta hur det gick på tävlingen? Egentligen har jag inge mycket att skriva om och jag ska inte komma med några dumma bortförklaringar. Jag kan bara säga att jag är ovan och inte har nerver för att tävla. Inte än i alla fall ;) I Lätt B:3 så slutade jag på 58%, med en felridning. Jag är ändå ganska nöjd med det med tanken att Avalon slår av på dressyrbanorna, alltså han blir trög och lyssnar inte + att han slår mot sporren (kosparkar), dom andra låg i snitt på 63%, så att så dåligt gick det väl ändå inte. Jag avanmälde mig till Lätt A:3 då jag var den enda startande.
I hoppningen var jag också tvungen att avanmäla mig i båda klasserna för att jag vaknade upp med ryggont. Att ha ont i ryggen är inget man vill ha och att riskera att få mén för livet, den risken tar jag bara inte. Fast jag var så på hugget att tävla! Gud vad jag ville, men det får bli en annan gång i stället. Men vi får gratta Dilles egen Tanja som kom två på hästen Max! Grattis till dom <3 nbsp="" p="">

Nu är det bara att vänta till nästa tävling, får se när den blir ;)




Tanja och max!