fredag 27 december 2013

Tillbaka

Har nu anlänt tillbaka till Dille, ska ha stalljour här tills skolan börjar igen. Ska bli skönt att få vara själv en längre tid, behöver det. Har hela gården för mig själv! Åkte med bästaste Kattis hit som sist ;) Skönt att åka bil och ha någon att prata med.

För övrigt då? I år har jag inte haft någon julkänsla, alls. Vet inte varför men det är ju samma varje år, har nu kommit till de stadium där jag inte önskar mig något i julklapp så jag är väl inte så jätte spänd under juldagen. Men det är roligt att komma hem och träffa släkten, sist jag var hemma var i Oktober.
Har sovit i tolv timmar i tre dagar vilket är väldigt skönt!
Sedan har vi fortfarande ingen snö! Vad arg jag blir! Jag vill åka på mina skidor, nu! Jag får väl nöja mig med att springa efter vägarna fram och tillbaka, kul.
Lite mer positiva saker är att jag har insett att jag är jävligt dålig på att rida och fortsätter jag rida som jag gör nu har jag ingen framtid i ridsporten, jag är jävligt trött och bara allmänt less bara. Dessutom har mitt minneskort gått sönder till kameran och jag kommer inte iväg med att köpa något nytt...
Näe ska försöka vara glad så vi tar det med en "gammal goding" som jag inte har lyssnat sönder än :-P