torsdag 29 augusti 2013

Augusti

Just nu är det Augusti, dock snart slut. Hösten har börjat, löven faller från träden, kalla fuktiga vindar, regn och inte lika mycket sol. Men vet ni vad? Jag älskar hösten och våren, jag hatar sommaren och har inget emot vintern. Så tycker jag :) Sommar och sol gör så att jag blir trött, värmen gör utslag på mig och skäl min energi. Konstigt va? Men så funkar jag.

Jag är ju fortfarande på praktik här på Näset utanför Matfors. Jag har en dag kvar sedan har jag gjort en vecka. Bara tre kvar. Det flyter på ganska bra tycker jag :) Såklart gör jag ju många misstag! Men jag får försöka se det mer som lärdomar och framgångar än motgångar. Jag tycker om att vara här. Njuter ganska bra! Vi har haft fina dagar (tyvärr) speciellt måndag till onsdag förmiddag, sen avtog det lite och nu regnar det. Jag har passat på att ta lite kort när folk rider, och i helgen blir det förhoppningsvis Hopptävling i Matfors. Följer med som fotograf! :)











söndag 25 augusti 2013

Praktik

I morse klockan fem åkte jag iväg mot Matfors. För att i morgon börjar min praktik som varar i 5 veckor.
Vart ska jag göra min praktik? Jo jag har faktiskt valt att vara på samma ställe som jag var på i Januari/Februari och det är inget mindre än Stall Killigrew! :) Min handledare Margareta Bäckström (maggan) är världens bästa, samt alla andra som jobbar där!
Jag har valt att vara där för jag känner mig trygg. Förhoppningsvis är jag lugn, tidigare i år så stressade jag upp hela tiden, jag sprang mellan stallet och allt annat för att hinna och spara tid då jag kände mig otroligt pressad heeela tiden. Även fast folk sa åt mig att ta det lite lugnt och slappna av så pressade jag mig själv (absolut ingen annan). Jag ställde till det för mig själv helt enkelt.
Men nu hoppas jag på en ny och bättre start, visa mitt vanliga jag. Jag kommer inte klara 5 veckor felfritt, absolut inte. Men man lär sig av sina misstag så är det väl, men man vill ju slippa göra dom :P



I vilket fall så kommer jag inte hinna blogga, sist hade jag bara internet i ridhuset och jag gick dit ibland typ fyra gånger. Men det är väl ingen som bryr sig om det ändå så. Nu ska jag bara fokusera på det som är viktigt i livet! Hare gött :)