tisdag 3 juni 2014

Utvärdering av läsåret

Snart drar jag på sommarlov! Närmare bestämt på Torsdag. Vilket känns super bra, jag tänker ta det lite lugnt och försöka komma igång med träningen igen. Sedan ska jag sommarjobba i tre veckor och tjäna lite pengar ;-) Vecka 30 börjar min första praktik vecka, så som jag längtar! Ska vara nere i skåne 5 veckor och rida "8 till 10 hästar om dagen" som min handledare sa, spännande om jag verkligen kommer orka och prestera tillräckligt bra för att rida? Kommer blogga mer om det sedan ;-)

Detta läsår då? Jag tycker det har varit ett hyfsat bra läsår ändå, jag är ju inte den smartaste ungen som har A i alla ämnen men jag ligger runt C på alla teori ämnen (matte, svenska, engelska, samhälle mm.) För att vara mig så är det helt OK jag är som sagt inte kapabel till teorin. Häst ämnen går väl då "såklart" lite bättre jag vet inte vad jag har i ridning för det snacket har vi imorgon så det blir spännande, hade B förra året så hoppas det ligger kvar!

Jag känner att jag är ganska trött nu här på slutet, men alla läxor och allt är riktigt klart så jag har ingenting kvar vilket känns super härligt! Så nu är det bara det värsta kvar. Vilket är en dansuppvisning på skolavslutningen, är inte pepp att dansa inför hela klassen då jag suger men tydligen skulle Emmelindas och min dans vara rolig, dock inte från våran synvinkel.

Jaja som sagt, ett bra läsår, tycker jag har utvecklats och jag känner framsteg (med motgångar ibland såklart) vilket känns så härligt!