fredag 31 augusti 2012

Hemfärd

Första helgen så ska jag hem alltså nu till helgen, så jag funderar lite över vad jag behöver med mig hem. Det är inte så mycket som ska packas med hem det är mer som ska tillbaka hit... På måndag ska vi fjällvandra, så det blir spännande och roligt tror jag :)

I går var det ridning på ridskolan och jag fick en häst som heter Afrodite. Av egen "erfarenhet" eller vad man nu ska säga, så gick det inte så bra. Hon var lite seg och man fick verkligen jobba med henne vilket märkes på slutet då hästen var bra genomsvettig, det roliga var nog att jag var svettigare än hästen! Haha men ibland blir det så (typ alltid för mig) Men jag vet ju inte var ridlärarna tyckte som jag ska ha framöver dom sa att jag fick till det bra på slutet så det känns ju bra att avsluta så :)
Dom sa att man fick ha sporrar eller spö när man rider henne så ska tänka på det nästa gång.

Fin häst på skolan! Vet inte vad den heter, vet knappt en häst av alla dom som
står här på skolan... Det var inte den här jag red alltså.



onsdag 29 augusti 2012

Knäppa kort

Funderar nu när det ändå är fint väder att man kanske ska gå ut och knäppa lite kort! Var så länge sedan jag tog kameran och verkligen knäppte mycket kort! Visst i måndags var jag med Emmelinda på Östersund-Frösöns Ridklubb och knäppte kort på henne, men det blir som annan profil ute :P Vet bara inte om man får knäppa kort? Varför skulle man inte få, äh vågar inte x) Kanske om någon följer med ut...
Skulle någon vilja se lite mer hur skolan ser ut? :P

Livet leker för att jag är barn!

Alltså ska vi hålla på såhär på skolan hela tiden typ så har jag kommit rätt! Det känns så bra allt här på lilla Dille Gård, lärarna är schysta och super coola! Mina inhysande på västra är super bra och allt känns som tummen upp (Y) Visst kanske inte ska ta det för fort såklart kommer det uppstå problem men det känns inte som att vi skulle bråka stort över det, det känns bara bra hittills och jag vill inte tappa den inställningen.

Jag hade en tuff natt då jag tyvärr har dragit på mig nå skit som ska sitta i halsen och skava hela tiden och problemet med mina bihålor har kommit en bit på vägen tillbaka, men jag må bra för det! I dag så började vi med samling och delade då in oss i grupper. Gruppen jag hamnade i började med att vi fick köra traktor, fyrhjuling och gräsklippare med släp. Jag hann då inte köra någon fyrhjuling men det kommer fler tillfällen, har kört det förut också :)
Det gick väl hyfsat! Traktorn var jag väl lite van det var mest bara koppling och växling som jag inte hållit på med så mycket men Steffi hjälpte till så bra se så det gick bra :)


Det svåraste var enligt mig faktiskt att backa med gräsklipparen då dom hade släp på! Dom hade ställt upp ett "garage" av kasserade balar + en vägg med balar en bit framför så det var inte bara att köra rakt fram tills ekipaget är rakt så det bara är att backa in. Men övning ger färdighet! och vissa lär sig snabbare än andra, och jag tillhör nog dom som lär sig väldigt segt x) Men det var roligt i alla fall!

Sedan blev det datasalen med en massa nisse grejer, är super dålig på datorer men nu skulle vi bara logga in på två sidor och skriva lite om sig själv. Sedan blev det rund vandring på skolan om brandrisk och lite övrigt.
Sedan var dagen slut! I kväll är det tydligen grillning, mysigt :)
Förresten, i går red jag islandshäst för första gången i mitt liv! Tro det eller ej men så är det, tältade också haha det var ju super roligt :D