lördag 25 augusti 2012

Ny bebodd elev!

Jahapp hela dagen har bestått av bilåkning, packning, lasta, handla och städa! Vi åkte ganska tidigt så vi var på Dille precis runt tolv, förvånad blev vi också när vi var först på plats. Men jag fick rumsnyckeln, blev visad vilket hus det var och gå runt i huset och se hur det är här. Sedan packade vi ut alla mina grejer som jag packad med mig hemifrån, och efter det åkte vi och handlade allt vi behövde, kom tillbaka med bilen lika full  som när vi for x)

Visst det kan är lite lyxigt men jag fick ett ganska "tråkigt" och fult rum så vi försökte hitta saker som gjorde att det blev mer hemtrevligt liksom. Men jag är jätte nöjd med hur det blev och trivs i mitt lilla rum :D Dom andra tjejerna som har flyttat in är snäll, vi har inte hunnit prata så mycket men alla har jag faktiskt träffat förut ;P Men det kommer fler i morgon som jag inte har träffat, så det blir spännande! :)




Spegeln och klockan tycker jag jätte mycket om! :D

Var i Sundsvall i Onsdags med Lina och fyndade detta halsband!


Dagen före avfärden!

Måste verkligen skriva om min dag! Detta är sista dagen innan jag tar mitt pick å pack och åker sedan vidare till den nya skolan som jag ska bo på. Jag ska börja på Dille Gårds Naturbruksgymnasium, jag ska bo på skolan första året så i morgon flyttar jag in och sover min första natt under deras tak och skolan börjar på måndag.

Så i dag började jag med att jag försov mig lite så mina planer blev sig inte lik. Jag hade tänkt ut å kuta sista dagen nu men jag "försov mig" (alarmet ringde inte) och klockan 11:00 skulle jag åka iväg och vi hade inge vatten för det var folk här och bytte ut vattenberedaren så vi hade inge vatten heller så jag sket i det.

Ja så jag hämtade resväskan och började packa lite tills jag blev upphämtad av Martins (min kusin) föräldrar, vi skulle åka iväg långt ut i skogen och besöka min underbara och duktiga kusin när han jobbade :) Han körde skotarN också fick jag åka lite ;) En sak som jag inte har berättat för nästan någon än mina vänner är att jag funderade starkt på att utbilda mig till skogsmaskin förare ett tag men det blev som inget mer av det av lite personliga skäl. I alla fall så var det roligt att umgås med kusinen min lite själv!

Glöm inte att klicka på bilderna så bildspelet kommer upp så bilderna blir i bättre kvalité :)

SkotarN him self  ;)









Jag är så stolt över att ha en sån fin kusin <3 p="p">
Jag har filmet också och tänkte lägga ihop lite till en liten film
men min movie maker fungerar tydligen inte så får se vad jag kan
göra åt det, men inte nu.

När jag kom hem klockan halv sex någon gång, var borta ganska länge, så åt jag middag sedan så kom Lina och hälsade på. Hon hjälpte mig att packa eftersom jag bara hade packat ned några byxor och typ inge mer så det behövdes! Så vi har packat typ hela kvällen men vi avslutade med att göra det mysigt och dricka en kopp "Friendship Tea" och mackor och prata lite allt möjligt :) Sedan åkte Lina hem och jag tackar för allt och kommer verkligen sakna dig! Om två veckor kanske förhoppningsvist ses vi igen <3 p="p">

Jag fick även världens bästa present av Lina! En första hjälpen låda där har jag allt jag behöver i värsta fall ;D Haha den var verkligen kung!


Alltså spana in lapparna! Så kungligt!

Början av packningen...

Avslutningsvis med te och mackor!
I morgon åker jag som sagt då och kommer nog inte träffa dom flesta på ett bra tag! Åh :( Men samtidigt så kommer jag säkert skaffa fina nya vänner och ha det jätte roligt! Jag har suttit med detta inlägg tills klockan slår 00:49 och alarmet är ställt på 07:30 så det blir nog till att sova nu!