lördag 23 november 2013

Nej vi har ingen snö...

Såg din kommentar Sofia och nej vi har faktiskt ingen snö här på dille! Det börja falla lite smått i dag, men när vi får en snö som lägger sig vette fan... Jag hoppas på att den kommer verkligen nu!

Såhär ser det ut hos oss...

Helg

Skönt med helg! I går spenderade jag kvällen med Ikki, och det vi gjorde var att spela Cod! Haha tro det eller ej men fan vilket jävla bra team vi är! Även fast vi har spelat typ lika mycket ca 4 gånger, så var vi verkligen jävligt bra ;) Kom i säng runt halv tolv och klev upp kvart i nio för att ta ut Felperts hästar. Så jag känner mig utvilad vilket är så skönt!

Men vad ska jag göra resten av dagen? Jag tror jag ska nu ut och springa och träna styrka när jag kommer hem, sen så tar jag nog och longerar Dis. Efter det blir det väl plugg! Ska göra en fet raport om foderstat och ett arbete vi har i idrott. Jag undrar jag med om jag ska lata mig senare ikväll och kolla på en film? Känns gött.

Tänk att vara en katt? Känns som att livet skulle vara ganska bra då ;)




torsdag 21 november 2013

Vinter

Det här inlägget skulle egentligen vara publicerat i förrgår men det kom aldrig upp vilket jag inte förstår varför. Men här kommer det!

Jag tycker snön kan komma! Jag vill åka skidor, jätte mycket skidor! Just nu är det bara kallt och fruset.
Det är väl det enda negativa just nu, tror jag...
Min fina vän Lina kommer förhoppningsvis i helgen vilket jag längtar efter super mycket! <3 i=""> Jag hade stall jour förra helgen och jag var så dum och tog på mig en fjärde, den här helgen också, men man måste vara ärlig mot sig själv. Så jag fick gå och säga att jag kunde ta den om ingen annan ville. Tur nog ville någon annan ta den, vilket känns skönt! 



Nästa helg åker jag till Globen, så jävla taggad! Jag hoppas allt går så bra, egentligen kanske jag inte ska vara "över taggad", för det bruka vara vanligt att något skiter sig. Någon är grinig eller så, ganska vanligt. Men jag tror det kommer bli riktigt roligt! :D