onsdag 2 oktober 2013

Tävling

I helgen blir det nog tävling för min del! Jag hoppas på att Emmelinda och Tanja också kommer att tävla. Blir ju lite roligare då. Det är KM och RM, det spelar egentligen ingen roll hur det går för mig, jag känner bara för att jag ska "börja tävla mer" och då känns det bra att redan börja nu ;)

lördag är det hoppning och på söndag är det Dressyr. Jag vet än inte vilka klasser jag ska tävla.
Jag har inte hoppat sedan vi slutade skolan så det blir inge höga höjder på hoppningen, eftersom jag också är så rädd för att hoppa. Det är egentligen sjukt hur rädd jag är för att hoppa! Aja i dressyren vet jag att jag ska bara tävla LC:1 (och det är bara för att jämföra med resultatet jag fick i Juni) kanske LB jag får se.

Jag kommer att tävla med Avalon eftersom jag är mest säker på han och nu när jag ska hoppa så är det så att jag har hoppat han mest vilket gör mig tryggare och det känns viktigt för mig och mitt självförtroende. I dressyren så var Avalon också ledig så antagligen blir det till att tävla på han båda dagarna :-)

Förhoppningsvist har jag mina fina vänner som är med och stöttar, vilket uppskattas och behövs!



tisdag 1 oktober 2013

Uppdatera

Okej hörni, jag vet att jag är sämst på att blogga. Men jag har nu för tiden alltid bloggtorka. Så är det. Men jag ska väl försöka blogga i alla fall fyra gånger i veckan (det är ju i alla fall något, bättre än en gång var tredje vecka) men det beror ju på vad jag ska skriva om.
Själv tycker jag det är drygt att läsa inlägg som varje dag lyder "I dag har jag gått på skolan, pluggat dom ämnena, ätit den maten, och vicka på tårna den sekunden" så himla tråkigt! Hellre att man visar något nytt, något man funderar över, något nytt man har sett och varit med om, "hellre" att man skriver något man tror man kan någonting om (fast man inte kan), och det lär ju vara inklusive mig själv.
Jag vet inte vad ni tycker om att läsa om, men på något sett känns det som att alla dras till dom inläggen som tävlingar, träning, utrustning, kläder, musik osv, vem vill läsa vad du åt till lunch? Egentligen, om du inte har en träningsblogg såklart.

I vilket fall så jag är nu tillbaka på Dille! Skönt faktiskt. Har i dag haft möte med en viss Jenny från ABC, Julia och jag ska nu fixa så våran klass får fina studentmössor så vi är snyggast på flaket! Mer avslöjar jag inte ;) I morgon ska jag för första gången den här terminen rida för Theresa igen! Åh vad jag längtar, jag har inte ridit så mycket i sommar och nu underpraktiken har jag ridit 10 gånger kanske? Men det är inge pass som man kan jämföra med Theresas! Jag ska göra mitt bästa som alltid, fast jag kommer flåsa och svettas som en gris. Men man blir aldrig bättre om man inte gör det, eller hur? Men så jag har sjuk längtan efter det! :)