torsdag 17 april 2014

Lov

Har nu dragit mig hem tillbaka till inlandets norra skogar. I dag har vi haft stalljour och löshoppning på ridlektionen, vi löshoppade bla. ridskolan nya häst Wendy som visade sig ha riktigt fin teknik. Sedan tog vi våran hopphäst Calle upp på höjderna lite, han är avlad till hopphäst och han är riktigt fin! Även Theresas (instruktören) unghäst Aresso fick vara med att hoppa i dag inför 3års testet i Maj, även han var jätte duktig! :-)

Sedan väntade bussresan hem, packat och städat är det gjort på Dille. Nu ligger jag i sängen med min katt bredvid som har varit väldigt dresserad i dag. Så fort jag har ropat så kommer hon, gick in på rummet och ropade på henne och frågade om hon ville sova med mig i natt då kom hon från TV-rummet trippandes och hoppade upp på sängen och la sig. Finaste <3 p="">Jag har inget speciellt planerat i morgon hoppas bara på fint väder sen får vi se vad som händer. Nu kommer John blund och säger god natt!



onsdag 16 april 2014

Hoppning

I dag har vi haft hoppning precis som förra veckan. Pongo prinsen fick hoppa med mig i dag, vi hade 5,5:an som övning vilket är väldigt enkelt och bra för tekniken och självförtroendet. Han sprang åt sidan en gång då jag red väldigt slarvigt för jag vart så taggad att hoppa så jag bara laddade mig själv och glömde därför att ha kontakt och komma om med benen innan. Men ja som sagt det var ju mitt fel, så jag får skylla mig själv :-) Det var ändå bara en gång , resten av gångerna hoppade han. Vi slutade på 1,15m så jag känner mig nöjd med han :-)

Pongo och jag förra veckan :-)