torsdag 28 november 2013

Stockholm International Horse Show

Idag bär det av ned till Stockholm! Äntligen! Det har gått fort som tusan, har inte haft någon resfeber. Packade ned allt i går och lite i morse, så nu känns det i stället som att jag har glömt något...
Jag hoppas att det blir sjukt roligt! Hare gött!




tisdag 26 november 2013

Mycket snack och lite verkstad

Eller hur är det man säger? Sitter i sängen med datorn i knäet och försöker plugga, men vill inte påstå att det går så bra. Jag har verkligen tappat suget att plugga, inte sen jag började på Dille utan när jag slutade högstadiet. Pluggade så otroligt mycket då, bara för att få bra betyg så jag skulle komma in på någon skola. Hade jag vetat då att jag skulle komma in på Dille och behövde bara 160 poäng så hade jag fan inte behövt plugga till 265 poäng. Nu minns jag ingenting vad jag lärt mig och pluggat till, allt är verkligen borta. Jag ångar allt men ändå inget, när betygen var satta och jag gick ut skolan så kände jag en stor lättnad men det verkar som att en stor del av mig blev kvar på skolan.

Det är verkligen lugnt nu på dille, än så länge, men jag försöker väl plugga allt oftare på fritiden bara för att. Men det är svårt. Jag tycker verkligen det är pest och pina, så jävla tråkigt!
Nu måste jag ändra inställning annars kommer allt skita sig. Nä nu är det en foderstat som ska göras och ett arbete i Idrott och Hälsa!

<3 td="">