lördag 26 oktober 2013

Ovisat

En tråkig dag som denna... vad gör man? Jag har otroligt tråkigt och är jävligt rastlös. MEN jag har haft så tråkigt att jag har något att visa er! Jag börjar med att visa bilder sen jag hade Fariba....

Hittade denna bil på syrrans fb av någon anledning och det är det enda bilden som finns på mig och Fariba där vi rider i våran hela westernutrustning, även fast jag red så dagligen? Ja det är fina minnen de :') <3 td="">







Vet inte om jag har visat detta? Första tävlingen på Fariba vilket var  våren 2010, men det som slår mig först är "fan vad ful vi var" Haha Jag mena kolla min hjälm och mina stövlar?

Värlsdens fulaste bild på Fariba och jag vet inte varför hon slickar på stången?.... x)


Som elitryttare hoppar man inte såhär, haha, jag tycker det är roligt att kolla på dessa bilder.  Så fruktansvärt dåligt! Jag vet inte vart jag ska gömma mig x)

Tömkörning var det också! lånar nästan allt av Marie bara för att hon är så underbar och snäll <3 td="">

Efter att få borsta en skitig dam som denna varje dag i två år så känner man sig ganska nöjd med att borsta skitiga hästar..

torsdag 24 oktober 2013

Snart lov

Snart är det lov för min del, just nu känner jag bara för att komma hem och få sova i min ordning. Gud så härligt! Det värsta är att åka buss, men jag överlever.
Vad gör man under lovet då? Vad gör ni under lovet?
Jag själv har väl inget mer inplanerat än att sova, träna, plugga och det hördes som på Kattis att vi ska rida Silja också :) På Onsdag kommer Emmelinda och hälsar på mig! Så då får hon se hur jag bor. Hon stannar tills på Fredag och då åker vi förmodligen tillbaka till Dille :)
Sedan tänkte jag såklart vara med min Lina som jag aldrig träffar <3 nbsp="" p="">Det är lite hur jag hade tänkt mitt lov :)


Bilder från förra året :-)

söndag 20 oktober 2013

Söndag

Vilken underbar helg vi har haft här upp på Dille! Jätte fint väder båda dagarna, i går var det lite blåsigt men vafan ingen blåste bort som jag vet. Jag har haft stalljour både Lördag och Söndag, och det är faktiskt jätte skönt att ta hand om hästarna, spelar ingen roll att jag får kliva upp "tidigt". 

I vilket fall så i fredags hoppade vi för Tusse (Kristina Ekman), vilket var otroligt roligt! Jag hade Avalon och jag är mer än nöjd faktiskt. Jag som är nervös, spänd och rädd för att hoppa "tuffade till mig" lite och bara körde. Avalon hoppar en meter som ingenting så han ger den känslan att det är så lätt att hoppa, bästaste :) <3 div="">

Avaloni makaroni <3 td="">