lördag 10 augusti 2013

Min dag









I morse åkte Kattis och jag iväg till Strömsund. Det blev många svängar men så trevligt och roligt vi har haft det!
Först åkte vi till Hundklubben och kollade på agility, efter det åkte vi och handlade lite fika. Sedan åkte vi till Ridklubben där dom har dressyrtävling i helgen, jag hann knäppa på ett ekipage innan det började regna. Suck. Men vädret kan jag inte bestämma.
 I vilket fall så hade Kattis hovslagar tid hos Gabriel klockan två, som står en bit utanför Strömsund så då åkte vi dit och efter det åkte vi tillbaka till Ridklubben dock var det bara en klass kvar med 5 ekipage men det dög för oss! :) Fina hästar hade dom i alla fall!
Det sista vi gjorde va att åka tillbaka till agilityn och kolla klart på den :)

Mer bilder kommer sedan. Dom verka bli bättre kvalité på bloggen än när jag laddar upp dom på Facebook...

tisdag 6 augusti 2013

Fotografering....

Det har varit väldigt trögt med att fotografera dom senaste månaderna. Jag vet inte varför. Jag tar aldrig några bilder, och därför har jag inget att redigera, som jag inte kan visa upp (lägga upp på bloggen). Sist jag tog kort måste ha varit... midsommar.
Men det känns som jag har kort på det mesta. Jag vill pröva något nytt, knäppa andra kort än på blommor och bin. Samma dynga hela tiden. Ni ser ju min fula layout och header som jag har nu, det är bara en tillfällighet för jag hoppas på att jag ska ha något annat.

Men det är där det tar stopp. Jag har inge idéer på vad jag ska ta på. Jag tar aldrig bilder på mig själv då jag är så ful och blir ändå aldrig bra på bild. Jag har själv ingen "modell" som jag kan knäppa på, är mest för mig själv...

I vilket fall det jag menar är att det blir som en "ond cirkel" och det är därför bloggen ser ut som den gör. Jag vill ha tillbaka gnistan, men hur?
Jag måste faktiskt också erkänna att jag inte tycker om märket på min kamera, Nikon, eller jo den är bra men den är så himla svår att få bra bilder på. Då tycker jag Canon är tusen gånger bättre dom har en annan skärpa och ett annat djup i sina bilder, om jag ska vara ärlig med mig själv. Men kameror är dyr. Just nu äger jag en Nikon D3100 + orginalobjektiv + 2 telezoom (70-300 och 55-300),





Men några bilder är jag faktiskt ganska stolt över som jag har tagit, får man vara det?
(inte just dessa bilder)