tisdag 9 september 2014

Skön musik

För er som inte vet så kan jag berätta att jag har en spellista på youtube där jag lägger in grym musik till tränings tillfällen, tycker jag i alla fall. I regel är det väl mycket lättare att göra en lista på spotify, men! Själv tycker jag att det finns mer alternativ på youtube då vem som helst kan göra en skön remix och lägga ut den, spotify har ju massa granskning och skit.

Ja men här är den -->Träning<-- a="" nbsp="">

Tror det är fixat så även ni också kan lägga in om ni hittar något!


Dålig på att blogga

Ja det kan man lugnt säga, speciellt eftersom jag ska redovisa min dagbok sedan, som just nu består utav 5 (?) inlägg här på bloggen, he-he. Men man kan säga att jag har haft bättre saker för mig om det är en ursäkt.

När jag lämnade Skåne åkte jag direkt till Sundsvall för att vara på Näset en vecka, att hälsa på dom var jätte roligt! Man ses väldigt sällan och det är ganska synd, man önskar att det var oftare. Men förhoppningsvis nu sista året så får jag träffa dom mer då jag kommer hälsa på dom någon gång ibland.

Efter Sundsvall åkte jag hem i några dagar, tog det lugnt, va med min Lina, hälsade på hästarna med Kattis (och huset ;]), klippte gräset åt mormor, firade Tommy m.m.
Och just nu befinner jag mig i Östersund, förbereder mig inför körkortet...

Det har hänt sedan jag skrev det senaste inlägget. Mina analyser om praktiken kommer jag skriva i document, gör ju aldrig något på bloggen, får prioritera annat just nu så att så blir det!