fredag 5 april 2013

Skid turen blev skit tur

Efter en ganska lång resa så var jag tillbaka på Dille igen. Mamma och jag var inne i Östersund och kollade runt lite men blev inget. Det enda som blev för mig var mat och ett par skidhandskar och ett par skidglasögon. Skidhandskarna och glasögonen köptes inte i Östersund utan självklart i Rossöns Sport & Färg!
Jag prövade dom i dag när jag åkte skidor, det var så fint och soligt men föret var bara skit. Inga spår var uppdragna och det var skare. Mina fötter drog mot skaren hela tiden, i svängarna gick, de få spår som fanns kvar, rakt ut så man var hela tiden på väg rakt ut i skogen. Men jag kom runt, en liten bit, kände inte för att åka långt när det var dåligt före.
Till en sen middag gjorde jag bananpannkakor och åt med hallon kesella. Så nu hade jag tänkt plugga! MEN istället får jag migrän, god natt!

torsdag 4 april 2013

Tillbaka resa

I morgon bär det av tillbaka till kära Dille. Jag kommer vara själv i huset tills på söndag antar jag men jag ska se till att få mycket gjort. Jag var väldigt klantig och glömde böcker och papper till ett prov som vi har första lektionen på måndag också har jag matte prov på onsdag så jag ska se till att plugga riktigt mycket. Hade även tänkt åka skidor och springa. Vi ska också in till stan och handla mamma och jag. Det är inget speciellt jag behöver så men man kanske hittar någonting som man inser att man vill ha och behöver, man får se helt enkelt :)

Annars har jag haft ett bra lov, i dag har jag umgåtts med Kattis, och det var inte i går så det var riktigt trevligt att träffa henne och hästana! Det finns verkligen mycket att prata om när man har mycket gemensamt och inte träffas ofta :-)





tisdag 2 april 2013

Hälsat på en bekant...

I dag har jag varit och hälsat på inga mindre än Yvonne och Fariba!
Det blev ett kärt återseende, det var ett tag sedan. Fariba har jag inte träffat sedan jag lämnade tillbaka henne vilket måste ha varit någon gång i början av Augusti förra året och Yvonne var det nog ännu längre sedan vi träffades.

Fariba står nu hos Holafors RF men går nu inga lektioner utan rids bara av Yvonne (med små undantag), hon har gjort sitt inom ridskolan så nu går hon mest och mår bra som gamla damer ska göra ;-) Jag fick rida också, pyssla och bara finnas. Jag kan inte påstå att hon "kommer ihåg mig" från första början men jag tror det släppte efter att vi umgåtts ett tag då blev hon den Fariba jag är van. Det var otroligt roligt att rida henne igen men det känns att jag inte har ridit ponny på ett tag, det är för att hon har kortare hals än dom "stora hästarna" som jag rider nu.
Det var roligt i alla fall att träffas och umgås, jag har inte varit i Holafors sedan jag hade praktik HT i 9:an och det var ett tag sedan. Man kan säga att min blogg är uppbyggd på Fariba.


Bilder från tiden jag hade Fariba




Yvonne och Fariba


Fördom som inte vet det så var Fariba min foderhäst i 2 år 2010-2012, och vid rätt tillfälle som jag började gymnasiet tog Yvonne tillbaka henne. Holafors RF är även min "gamla" ridskola. Jag red där från 2006 till i Mars-April 2011 och jag slutade för det var mycket med skolan plus att jag hade Fariba hemma.