söndag 20 april 2014

Silja

I dag fick Silja fortsätta på samma spår som i går, Kattis började med att skritta Silja runt några lägdor med mig och gammla Fjalar på släp. Fjalar tyckte det var roligt att komma ut en sväng, söthäst!
Sedan longerades Silja lite i alla gångarter så hon får uppfarten lite, sen så fick jag rida i dag och ja man känner väl av att hon har "stått" ett tag. Hon är lite framåt tung och är svag speciellt i vänstersidan, hon har svårt för att flytta och runda högersidan och när hon inte orkar gå in med bakbenen så är det klart att skänkelvikningen är svår. Men hon är himla trevlig så nu är det ju bara att träna hon har stått och gått lite nu under vintern och det förstår jag! Här i Rossön finns det inge mer att rida efter än vägar på vintern, och det är såklart tråkigt! Tränar man så blir det bara bättre :-) 
Kattis har varit sjuk nu den senaste tiden och då blir det också svårt men jag tycker ändå hon har gjort det bra för Silja måste man hela tiden verkligen jobba för att hon ska bli svettig ;-)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

För att skicka kommentaren lättast så väljer du
Namn/Webbadress på "Kommentera som".